După o vacanţă relativ scurtă însă foarte rodnică, având în vedere că au primit două salarii în două zile, gaziştii s-au reunit luni seara, la stadion, pentru o nouă ediţie de campionat în eşalonul de elită al fotbalului românesc.

Din păcate, pentru prima oară în istoria clubului-fanion de pe Târnava Mare, alb-negri nu au încă un antrenor principal, după ce Gigi Mulţescu a decis să părăsească Mediaşul, pentru prima dragoste, Dinamo Bucureşti.

Consiliul director al clubului Gaz Metan Mediaş s-a întrunir abia în cursul zilei de marţi, pentru a decide cine va fi succesorul SMURD-ului.

Sunt vehiculate tot felul de variante – Eduard Iordănescu, Viorel Moldovan, Viorel Hizo, Gavrilă Balint, Ionel Ganea, Jerry Gane, Ovidiu Stângă, Dan Matei, însă viitorul tehician principal urmează a fi prezentat oficial abia în cursul zilei de miercuri sau joi.

De menţionat că de la reunirea lotului au absentat motivat doar stranierii Eric, Vitinho, Breeveld, Bawab, Tahar, dar şi Costin Gheorghe. Preşedintele Ioan Horoba, a anunţat că obiectivul echipei va fi clasarea în partea superioară a clasamentului, însă, deocamdată nu se ştie cine va face strategia viitoarei ediţii de campionat.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

gaziştii – pentru prima oară în istorie, fără antrenor principal, la reunire  gaziştii – pentru prima oară în istorie, fără antrenor principal, la reunire

Ultima oră

Comentariul meu