Pentru prima data in cei opt ani de existenta, concursul Miss Diaspora Models International organizeaza marea finala anuala in Romania. Dupa sapte editii organizate in New York, in 2013 Sibiul va fi orasul care va gazdui concursul de frumusete.

Pe 12 iulie, pe scena amplasata in Piata Mare, vor urca 20 de tinere aspirante la titlul de Miss Diaspora Models International.

“Concurentele locuiesc in Statele Unite ale Americii, dar s-au nascut in tari de pe trei continente si au lucrat pana in prezent ca modele, hostese si chiar actrite in diverse productii TV. Aspirantele la marele titlu vor sosi in Romania cu o saptamana inaintea finalei si vor intra intr-un cantonament de pregatire, descoperind cu aceasta ocazie traditiile si valorile culturale ale tarii noastre`, spun organizatorii.

Printre participante se afla si o romanca. Mihaela Elena Williams are 21 de ani si este studenta la arte in cadrul Brooklyn College si isi doreste ca, in paralel cu ascensiunea ei ca model, sa deschida o asociatie care lupta pentru femeile abuzate si impotriva traficului de carne vie.

Timp de 14 zile, din momentul sosirii la aeroport si pana la finalul evenimentului, modelele vor fi insotite de camerele de filmat, inregistrarile urmand sa fie incluse intr-un

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cele mai frumoase femei din america vin la sibiu! o romanca va candida la titlul de miss diaspora models international  cele mai frumoase femei din america vin la sibiu! o romanca va candida la titlul de miss diaspora models international

Ultima oră

Comentariul meu