Festivalul International de Film Transilvania ii asteapta pe cinefilii impatimiti, vineri, 21 iunie, de la ora 21:30, in Cetatea Cisnadioara, la proiectia speciala a documentarului `Samsara`, regizat de Ron Fricke. Filmata de-a lungul a cinci ani, in 25 de tari, pelicula este o productie impresionanta, care exploreaza minunile lumii in care traim, trasportandu-si spectatorii spre pamanturi sacre, zone calamitate si situri industriale de pe intreaga planeta.

Biletul de acces la proiectie costa 7 lei si poate fi achizitionat de la intrarea in cetate. Organizatorii asigura transportul dus-intors gratuit, cu plecare la ora 20:45, din parcarea Salii Thalia din Sibiu.

O alta surpriza a TIFF Sibiu 2013 este revolutionarul film al lui Ang Lee, `Viata lui Pi/Life of Pi`, care poate fi vizionat sambata, 22 iunie, de la ora 22:00, in decorul natural al Muzeului in aer liber Astra din Dumbrava Sibiului. Pelicula este transpunerea unui roman considerat imposibil de ecranizat intr-o indrazneata naratiune epopeica, presarata cu teme profunde, care provoaca privitorul la reflectie.

TIFF Sibiu a pregatit, pentru editia din acest an, o serie de intalniri interesante intre public si cunoscuti oameni de film romani si straini. Miercuri, in prima zi a Festivalului, proiectia aniversara a comediei `E pericoloso sporgersi` va fi

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

`samsara`, un documentar impresionant, in proiectie speciala la tiff sibiu  `samsara`, un documentar impresionant, in proiectie speciala la tiff sibiu

Ultima oră

Comentariul meu