Pentru prima dată în opt ani de existenţă, reprezentanţii concursului Miss Diaspora Models International organizează marea finală anuală în România.

După şapte ediţii organizate în New York, în 2013, Sibiul va fi oraşul care va găzdui concursul de frumuse.e. Pe 12 iulie, pe scena amplasată în Piaţa Mare, vor urca 20 de tinere aspirante la titlul de Miss Diaspora Models International.

Concurentele locuiesc în Statele Unite ale Americii, dar s-au născut în ţări de pe trei continente şi au lucrat până în prezent ca modele, hostese şi chiar actriţe în diverse producţii TV.

Aspirantele la marele titlu vor sosi in Romania cu o saptamana inaintea finalei si vor intra intr-un cantonament de pregatire, descoperind cu aceasta ocazie traditiile si valorile culturale ale tarii noastre.

Proiectul va promova astfel Romania, si Sibiul in mod special, ca destinatie turistica si culturala la nivel international in Statele Unite ale Americii si in toate tarilor ale caror reprezentante intra in competitie.

Fotografiile realizate in fata si in interiorul celor mai reprezentative locatii cu potential turistic din Sibiu si din imprejurimi vor compune Miss Diaspora Models Calendar, o publicatie care va fi promovata in tarile de origine ale participantelor.

Printre participante se afla şi o romancă

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

premieră: finala miss diaspora models international va avea loc în românia, la sibiu  premieră: finala miss diaspora models international va avea loc în românia, la sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii