Aproximativ 20.000 de persoane au asistat duminică seara la spectacolele oferite de organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), la finalul celei de-a XX-a ediţii ce s-a încheiat cu un foc de artificii.

De la ora 20:00, pe bulevardul Nicolae Bălcescu au început spectacolele de stradă, mergând pe rând, în paradă, Aruncătorii de steaguri din Rioni di Cori, apoi Cimpoierii Scoţieni Reading şi în final grupul “Ethnick” .

De la ora 21:30, centrul atenţiei a devenit Piaţa Mare unde a început concertul Loredanei. Aproximativ 20.000 de oamenii au cântat şi au dansat alături de artistă.

“Nu am cuvinte, este copleşitor şi în piaţa asta parcă e ceva magic de fiecare dată, dar ca de data asta n-am văzut atâta lume, până în capăt de tot era plin plin de oameni, şi pe laterale, şi peste tot, zeci de mii de oameni şi sunt o norocoasă şi o fericită că am putut să le cânt şi să-i bucur, să-i fac să danseze, să cânte, să uite de griji”, a spus Loredana la finalul concertului.

Artista a cântat pe scena de la Sibiu o melodie populară din Mărginimea Sibiului despre care a spus că a vrut să fie o

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

fits: 20.000 de persoane au cântat cu loredana şi au urmărit spectacolul de artificii de la finalul festivalului  fits: 20.000 de persoane au cântat cu loredana şi au urmărit spectacolul de artificii de la finalul festivalului

Ultima oră

Comentariul meu