25 de designeri romani si straini vor prezenta, timp de sase zile, cele mai noi tendinte in moda europeana, la cea de-a sasea editie a Feeric Fashion Days. Cel mai mare festival de moda din Romania aduna in Sibiu nume importante ale modei. Adina Buzatu, Natalia Vasiliev, Evgheni Hudorojcov, Bianca Popp, Erika Lopez sau Ana Maria Galan si multi alti designeri de talie internationala au pregatit colectii spectaculoase pentru prezentarile de moda de la Sibiu.

Intre 25 si 30 iunie, Sibiul redevine capitala nationala a modei. Pe langa cele doua seri de Gala, din 29 si 30 iunie, ce vor avea loc pe pasarela suspendata din Piata Mica, designeri romani si straini vor prezenta individual colectii inedite, in ton cu locul de desfasurare.

`Prezentarile de moda din Feeric Fashion Days sunt atipice in lumea modei tocmai pentru ca se petrec in spatii neconventionale. Frumusetea creatiilor este dublata de atmosfera fiecarui spatiu de prezentare. Am insistat pe contrastul dintre piesele de colectie si spatiu in fiecare dintre aceste prezentari individuale`, spune Mitichi, creatorul Feeric Fashion Days.

Adina Buzatu, unul dintre cei mai cunoscuti stilisti romani va prezenta, in 29 iunie, o noua colectie de imbracaminte masculina in decorul fantastic al Palatului de vara

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

designeri celebri la feeric fashion days  designeri celebri la feeric fashion days

Ultima oră

Comentariul meu