Compania „Apa Târnavei Mari” anunţă sistarea apei potabile în municipiul Mediaş din data de 19.06.2013, de la ora 01.00 până în 20.06.2013, la ora 07.00. Vor avea loc ample lucrări de cuplare a reţelelor de distribuţie la magistrala de transport a apei potabile care deserveşte municipiul pe str. Stadionului, la intersecţia străzii Baznei cu str. Stadionului, pe str. Baznei, la intersecţia străzii Iuliu Maniu cu str. Călugăreni, la intersecţia str. Iacob Pisso cu Şos. Sibiului şi în zona Rezervoarelor Perşani. „Rugăm toţi utilizatorii să îşi asigure rezerva de apă necesară pentru această perioadă. Operatorul va asigura alimentarea cu apă a Spitalului Municipal, a Centrului de Dializă, a instituţiilor publice şi va soluţiona cazurile de urgenţă, cu autospeciale.
Dorim să informăm consumatorii că, la repunerea în funcţiune a reţelei, apa va prezenta suspensii şi culoare din cauza antrenării depunerilor din conducte. Vă mulţumim pentru înţelegere!” se arată în anunţul societăţii Apa Târnavei Mari.

Tags: apă oprită Mediaş, medias, Nova T V, Ştirile Nova TV

Del.icio.us

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

de miercuri noaptea tot mediaşul rămâne fără apă timp de 30 ore – vezi amănunte!  de miercuri noaptea tot mediaşul rămâne fără apă timp de 30 ore – vezi amănunte!

Ultima oră

Comentariul meu