În aşteptarea turneului de tenis “Sibiu Open”, clubul Pamira îşi face încălzirea cu un miniturneu internaţional care va avea loc în perioada 22-30 iunie şi la care si-au anunţat participarea peste 100 de jucători din peste 20 de ţări de pe cinci continente.

„ Ca în fiecare an, ne facem „încălzirea” cu un turneu internaţional mai mic cu premii de 10.000 $, la sfarsitul lunii iunie, înainte de marele turneu, Sibiu Open, de la sfarsitul lunii septembrie. Ca de fiecare dată, Sibiul atrage un număr record de jucători, cu tablouri pline atât pe tabloul principal cât şi în calificari. Şi-au anunţat participarea atât jucători din ţări dezvoltate chiar şi mai îndepărtate: USA, Australia, Canada, Brazilia, Franţa, Germania, Malaezia, Elveţia, Spania, Danemarca, Italia, Siria, dar şi din ţările vecine” a declarat Marius Vecerdea, directorul bazei sportive Pamira, locul de desfaşurare al turneului.

Sibiul este prezent printr-un număr record de jucători, de la TC Pamira: Cornea Victor, Ispas Rareş, Popa Eduard, Draghici Cristian, Stoica Alex, Popa Robert, Gheorghe Lucian.

„ De la an la an aşteptăm un număr mai mare de spectatori. Fiind doar la a II-a ediţie, cred că mai avem nevoie de timp pentru a vedea o crestere în rândul

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

concurenţi din peste 20 de ţări şi-au anunţat participarea, în perioada 22-30 iunie, la primul turneu de tenis de la sibiu  concurenţi din peste 20 de ţări şi-au anunţat participarea, în perioada 22-30 iunie, la primul turneu de tenis de la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu