Sambata seara, la sala Thalia, s-a desfasurat Gala Aniversara care a marcat cea de-a XX-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Artisti sibieni, personalitati din toata tara si din strainatate au urcat pe scena pentru a primi si a acorda premii de excelenta.

Evenimentul, prezentat de Catalin Stefanescu si transmis in direct de TVR 1, a debutata cu un moment muzical oferit de grupul vocal Jazzappella, si a fost urmat de un discurs de multumire oferit de Constantin Chiriac, presedintele Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

“FITS s-a construit ca o poveste. Am inceput in urma cu 20 de ani cu trei tari si opt spectacole, americanii au venit la Sibiu cu usturoi in buzunare, iar o echipa din Indonezia a ajuns la noi pe vreme de iarna in slapi si in tricouri. Si acum iata-ne la o editie cu peste 360 de evenimente. Incercam sa facem aceasta punte peste timp si sa aducem excelenta la Sibiu. Astazi am inaugurat si Walk of Fame si suntem onorati sa avem aici asemenea personalitati. Va multumesc tuturor celor care ati sustinut acest mare eveniment`, a spus Constantin Chiriac.

Decernarea premiilor a fost precedata de momente muzicale oferite de trupa Cobzality.

Gala

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

premii de excelenta si premii speciale la gala aniversara fits 20 de ani  premii de excelenta si premii speciale la gala aniversara fits 20 de ani

Ultima oră

Comentariul meu