Săptămâna aceasta a fost amenajată în apropierea parcului de pe strada Blajului o zonă specială pentru câini. După numeroase plângeri ale locatarilor sătui să vadă groapa de nisip plină de rahat de câine, la fel ca şi aleile din parc, municipalitatea a reacţionat. Astfel a o porţiune de teren cu iarbă a fost împrejmuită cu garduri pentru ca proprietarii de câini să poată veni aici cu patrupedele. Singura problemă este că lipseşte o poartă care să închidă practic zona respectivă, iar pe una dintre părţile laterale gardul a fost montat la distanţă de sol, astfel încât câinii pot ieşi liniştiţi pe acolo.  De folosit deocamdată nu foloseşte zona respectivă mai nimeni, iar câinii sunt tot în parc. Rămâne de văzut dacă se va mai face ceva în respectiva locaţie sau lucrurile vor rămâne în acest stadiu. Ce părere aveţi despre această iniţiativă ?

zona caini1
zona caini

galerie foto: zonă specială pentru câini în vitrometan – ce părere aveţi? Tags: Alex Pîntea, medias, Nova TV, Ştirile Nova TV, zonă câini Vitrometan, zonă pentru

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

galerie foto: zonă specială pentru câini în vitrometan – ce părere aveţi?  galerie foto: zonă specială pentru câini în vitrometan – ce părere aveţi?

Ultima oră

Comentariul meu