Publicat înUltima oră

Jurnalul unui refuz anuntat: prefectul Sitterli fuge de presa

Am fi putut spune “fuge de raspunsuri`. Sau sa extindem pana la “fuge de raspundere`. Dar ne-am rezumat la a titra “fuge de presa`, ca sa nu creada nimeni ca avem ceva cu prefectul in functie, Ovidiu Sitterli.

M-am inarmat cu multa rabdare, cand m-am hotarat sa ii solicit un interviu prefectului Sibiului. Unul dintre colegi m-a avertizat: “Si eu am incercat. M-a tot amanat, pana am renuntat`. Purtatorul de cuvant al prefecturii, Claudia Stanciu, m-a atentionat si ea: “Pana acum, domnul prefect nu a mai acordat niciun interviu`. Mai, sa fie! N-o fi prefectura institutie publica? N-o fi prefectul functionar public? N-o fi domnia sa platit din banii contribuabilului? N-o fi transparenta institutionala unul dintre principiile de baza ale democratiei?

Jurnalul cu final anuntat al refuzului “barbatesc` al prefectului Ovidiu Sitterli de a raspunde intrebarilor presei arata in felul urmator:

Luni, 20 mai – Prefectul Ovidiu Sitterli nu raspunde la telefonul mobil. Purtatorul de cuvant, Claudia Stanciu, este informata cu privire la intentia realizarii unui interviu cu reprezentantul Guvernului in teritoriu.

Miercuri, 22 mai – niciun raspuns. Prefectul Ovidiu Sitterli raspunde la telefon: “Stabiliti cu doamna Claudia Stanciu, aveti numarul dansei, da?`. Purtatorul de cuvant raspunde la telefon, noteaza (de buna seama)

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții