Trupa Crispus, alături de Cobzality, a prezentat vineri, 14 iunie, de la ora 22:00, în Piaţa Mare din Sibiu ,în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), spectacolul „Dansul zmeilor”, un spectacol „în care focul şi muzica creează o lume fantastică, ruptă de tutela timpului”, după cum transmit reprezentanţii trupei, realizat special pentru ediţia din acest an a festivalului.

Pornind de la basmele româneşti, trupele Crispus şi Cobzality au construit un univers în care fiinţele fantastice coexistă. Zmeii, balaurii, Feţii Frumoşi împreună cu Ilene Cosânzene se întâlnesc într-un dans iniţiatic, care rupe bariera dintre cele două lumi: cea a basmului şi cea a realităţii de zi cu zi.

Muzica  a fost asigurată de cei de la trupa Cobzality care preia elemente din muzica tradiţională românească şi le transpune în sonorităţi moderne.

Pentru sâmbătă, organizatorii festivalului au pregătit noi spectacole. La ora 14, sibienii pot vedea un spectacol numit Ritmuri din Caraibe sau de la ora 15, pe pietonala Bălcescu, pot fi văzuţi Aruncătorii de steaguri din Rioni di Cori.

De asemenea, de la ora 21:30, pe scena din Piaţa Mare, trupa românească Vunk va susţine un concert la care intrarea este liberă.

De la ora 18, în Parcul Cetăţii,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

video fits 2013: spectacol incendiar cu crispus. sâmbătă, concert vunk şi inaugurarea aleii celebrităţilor  video fits 2013: spectacol incendiar cu crispus. sâmbătă, concert vunk şi inaugurarea aleii celebrităţilor

Ultima oră

Comentariul meu