Pe 14 iunie 2013 a avut loc Conferinţa Teritorială a PNL Sibiu. Mircea Cazan a fost reales în funcția de președinte al filialei sibiene a PNL. Klaus Iohannis a fost și el prezent la eveniment.

În cadrul Conferinţei a participat în calitate de invitat de onoare domnul Klaus Johannis (Prim Vicepreşedintele PNL). Printre invitaţii prezenţi la eveniment au fost: domnul senator Teodor Atanasiu, fost Ministru al Apărării; domnul senator Nicolae Neagu; domnul senator Sorin Ilieşiu; domnul deputat Tămâian Ioan; domnul deputat Nicolae Popa (Secretar Regional al PNL); domnul Virgil Popa (Viceprimar al Sibiului); domnul Viorel Ioniţă (Preşedintele Partidului Conservator); domnul Pavel Bichicean (Partidul Social Democrat), domnul deputat independent Iacob Puşcaş, domnul Marcel Luca (Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu), domnul Traian Dobrinescu (deputat PNL Vâlcea), doamna Eleonora Hărău (deputat PNL Hunedoara).

Biroul nou constituit al filialei judeţene PNL SIBIU are următoarea structură: 1 preşedinte, 5 vicepresedinţi, 15 membri si 9 supleanţi.

Componenţa noului Birou Judeţean al PNL Sibiu este următoarea:

Preşedinte
1. Cazan Mircea- Preşedinte

 

Vicepreşedinţi
1.Neagu Nicolae – Vicepreşedinte
2.Tămâian Ioan – Vicepreşedinte
3.Luca Marcel- Vicepreşedinte
4.Mihalache Dan T. – Vicepreşedinte
5.Toma Lucian– Vicepreşedinte

 

Membri
1.Dumitrescu Mihai – Membru
2.Vasiu Vlad – Membru
3.Popa Virgil – Membru
4.Dăncilă Corina- Membru
5.Gavrilă Puiu- Membru
6.Popa Dorel Ioan- Membru
7.Carabulea Camelia- Membru
8. Irimie Georgeta- Membru
9.Sajtos Laszlo-Membru
10.Săftescu Cristian- Membru
11.Bădilă Costin- Membru
12.Petrescu George- Membru
13.Bucur Bogdan- Membru
14.Botezatu Filip- Membru

15.Zavatin Alexandru- Membru

 

Supleanţi

 

1.Jugărean Florin- Supleant

2.Marin Crăciun- Supleant

3.Şerb Costel- Supleant

4.Angliţă Marcel – Supleant

5.Boitan Minerva – Supleant

6. Sabău Dan- Supleant

7. Isaicu Valeria- Supleant

8.Opincaru Petru – Supleant

9. Paltan Dan– Supleant

 

Dl. Preşedinte al PNL Sibiu deputat Mircea Cazan: „Mă bucur că după 4 ani de activitate în fruntea PNL Sibiu, acum, la momentul bilanţului, eu împreună cu dumneavoastră, putem să spunem tare şi răspicat că a fost perioada cu cele mai bune rezultate pe care le-am obţinut la alegeri,  de când s-a înființat şi a funcționat Partidul Național Liberal în județul Sibiu. În aceşti ultimi 3 ani am reusit împreună cu dvs. să demonstrăm că suntem o echipă şi nu orice echipă, o echipă adevărată. Dacă Biroul Politic Teritorial a funcționat, poate mai greu şi nu întotdeauna părerile au fost unanime, echipa Mircea Cazan şi Nicolae Neagu a funcționat.”

În cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri a Filialei PNL Sibiu au luat cuvântul următorii invitaţi:

Dl. Prim Vicepreşedinte PNL , dl. Klaus Johannis îl felicită pe domnul preşedinte al PNL Sibiu, dl. deputat Mircea Cazan pentru buna organizare din PNL Sibiu şi pentru rezultatele bune şi muncă depusă. ”Dintotdeauna am avut o bună colaborare cu Partidul Naţional Liberal, colaborare  care a şi dus la o permanentă găsire de soluţii valoroase pentru Sibiu.Vă îndemn să faceţi o echipă şi mai puternică în USL şi vă mărturisesc faptul că îmi doresc ca Organizaţia PNL din Sibiu să devină cea mai puternică forţă de centru dreapta din politica sibiană.” a declarat  Prim Vicepreşedintele PNL, dl. Klaus Johannis.

Dl. Pavel Bichicean din partea PSD urează celor prezenţi în cadrul conferinţei „succes în alegeri cu sprijin şi determinare pentru alegerile prezidenţiale cu obiectiv Crin Antonescu preşedinte din partea USL”.

Dl. Viorel Ioniţă din partea PC felicită PNL Sibiu pentru rezultatele şi colaborarea din alianţă, asigurând în continuare de sprijinul Partidului Conservator.

Dl. deputat independent Iacob Puşcaş: „Felicit PNL Sibiu, urez mult succes noii echipe şi nu pot să nu îmi exprim o foarte bună părere despre ce văd în sală. Vă felicit!”

Domnul deputat Nicolae Popa: „Sprijin în continuare filiala PNL Sibiu pentru ca rezultatele bune să continue, şi îmi doresc să realizăm o structură şi mai performantă, având ca prim obiectiv alegerile europarlamentare şi prezidenţiale şi totodată doresc să subliniez faptul că un punct important pentru România în următoarea etapă va fi atragerea de fonduri europene pentru investiţii.”

Domnul senator Teodor Atanasiu: ”Cea mai importantă acţiune pentru Partidul Naţional Liberal este comunicarea cu oamenii. Fiecare liberal trebuie să fie un purtător de mesaj, astfel încât să devenim o armată vocală, deoarece anul viitor, PNL îşi va juca o carte importantă, atât în contextul alegerilor prezidenţiale, cât şi în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare.”

Domnul deputat PNL Vâlcea, Traian Dobrinescu: “Îmi doresc ca Judeţul Vâlcea să facă parte din aceeaşi regiune cu Sibiul. Trebuie să nuanţez faptul că mă bucură prezenţa tinerilor din sală, pentru că ei reprezintă viitorul nostru şi consider că în cadrul USL lupta pentru valoare este deschisă”.

Doamna Eleonora Hărău deputat de Hunedoara.:” Sunt puţin invidioasă pe domnul deputat de Vâlcea, Traian Dobrinescu, pentru că a apucat înaintea mea sa transmită dorinţa de a face parte din aceeaşi regiune cu Sibiul, deoarece şi Hunedoara îşi doreşte acest lucru.”

 

Ultima oră

Comentariul meu