Un client al clubului Liquid ii acuza pe bodyguarzii localului ca l-au batut pana i-au rupt o coasta. Barbatul a petrecut azi-noapte pana in jurul orei 04.00 si spune ca a fost luat la bataie din senin. Reprezentatii clubului au o cu totul alta varianta.

Sibianul, in varsta de 43 de ani, spune ca a vrut sa mearga la toaleta, cand a fost luat la bataie de bodyguarzi, fara sa mai apuce sa riposteze. “Au venit vreo 7 bodyguarzi, au sarit pe mine si m-au batut. Am incercat sa-i intreb ce au cu mine, dar n-am mai apucat. Nu stiu ce motiv au avut`, spune barbatul, care prefera sa-si pastreze anonimatul.

Sibianul spune ca a mers imediat la Urgenta, dar dupa ce a fost consultat de medici, s-a intors in club, pentru ca nu apucase sa-si achite nota de plata.

`Intr-un club de fite, sa te duci sa te bata bodyguarzii Bodyguarzii sunt sa pazeasca oamenii, sa ii scoata afara, care fac scandal sau ceva, nu sa-i bata, sa-i omoare, sa le rupa coastele si alte chestii Ei au dat si de fata cu Politia, nu conteaza ca era Politia. M-au batut si de fata cu Politia`, mai spune sibianul.

Barbatul recunoaste ca

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

nou scandal in liquid: batut de bodyguarzi  nou scandal in liquid: batut de bodyguarzi

Ultima oră

Comentariul meu