Lucrările la reţelele de utilităţi continuă pe mai multe străzi din oraş. La reţeaua de apă se lucrează pe străzile Gorăslău, Aleea Haiducului, Valea Frumoasă, Onceşti, Viorelelor, şi pe strada Anatole France.

Reţeaua de canal este în prezent în lucru pe străzile Henri Coandă, Libertăţii, Diaconovici, Lupeni, Grigore Ureche, Vasile Cârlova, Transilvaniei şi Aleea Biruinţei.

Conductele de gaz sunt înlocuite pe străzile G. Topârceanu, Mărăşti, Progresului, Narciselor, Râului, V. Hugo.

Noi lucrări la reţele

Zona Dioda intră în lucru pentru reabilitarea reţelei de gaz. Este vorba de aproximativ 2.000 de metri de reţea care va fi refăcută sub trafic. Lucrările vor afecta mai ales locurile de parcare însă vor exista şi restricţii temporare de trafic. Constructorul a primit avizul pentru execuţia lucrărilor în această zonă de luni, 17 iunie, pe o perioadă de 2 luni.

Pe strada Litovoi Vodă vor fi executate lucrări la reţeaua de gaz în perioada 13-23 iulie. Acestea vor fi efectuate sub trafic, însă şoferii sunt rugaţi să folosească pe cât posibil străzile adiacente. În aceeaşi zonă vor avea loc lucrări la reţeaua de gaz şi pe strada N. Beldiceanu, în perioada 20 iunie – 15 iulie.

Pe strada Aleea Roşiorilor se va înlocui conducta de apă. Pentru execuţia acestor lucrări, avizate pentru perioada 17 iunie – 4 iulie, este necesară închiderea acestei traficului în intervalul menţionat.

 

Ultima oră

Comentariul meu