Strada 9 mai se va închide de marţi, 25 mai, au anunţat joi reprezentanţii primăriei municipiului Sibiu, iar traficul va fi închis pentru o perioadă de un an de zile.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat că strada nu va fi terminată în acest an.

„Am prevăzut la toate lucrările din oraşul de jos, din motive birocratice, o oarecare rezervă, perioade mai lungi decât ar fi trebui pur tehnic. Cred că vom termina şi strada 9 mai în mai puţin de un an, dar nu cred că vom termina în acest an. Cei de acolo mai bine să fie pregătiţi că va dura până la anul”, a declarat Klaus Iohannis.

De la data menţionată se va închide complet traficului tronsonul dintre strada Ocnei şi strada Liviu Rebreanu, astfel că singurul traseu care duce spre Piaţa Mică va fi dinspre strada Faurului.

Contractul prevede execuţia unor noi reţele: reţeaua de transport şi reţeaua de distribuţie de apă, dar şi reţeaua de canalizare şi amenajarea unui sistem de canalizare pluvială separativă.

În acord cu aspectul străzilor Ocnei şi Faurului, şi pe această stradă vor fi reconfigurate zonele de parcare prin pavare şi delimitare faţă de carosabil cu rigole din piatră.

Conform proiectului

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

strada 9 mai se închide din 25 iunie pentru aproape un an de zile. dar se deschide ocnei  strada 9 mai se închide din 25 iunie pentru aproape un an de zile. dar se deschide ocnei

Ultima oră

Comentariul meu