Sibienii care locuiesc sau tranziteaza Orasul de Jos primesc o veste buna si una proasta. Vestea buna este ca se redeschide strada Ocnei, iar cea proasta este ca se inchide pentru reabilitarea strada 9 Mai.

Din 25 iunie, dupa redeschiderea strazii Ocnei, strada 9 Mai se inchide pentru reabilitare . Pentru inceput, se va inchide complet traficului tronsonul dintre strada Ocnei si strada Liviu Rebreanu, astfel ca singurul traseu care duce spre Piata Mica va fi dinspre strada Faurului. ` Cred ca vom termina si strada 9 Mai in mai putin de an`, a anuntat primarul Klaus Johannis, joi, intr-o conferinta de presa.

Contractul prevede executia unor noi retele: reteaua de transport si reteaua de distributie de apa, dar si reteaua de canalizare si amenajarea unui sistem de canalizare pluviala separativa. In acord cu aspectul strazilor Ocnei si Faurului, si pe aceasta strada vor fi reconfigurate zonele de parcare prin pavare si delimitare fata de carosabil cu rigole din piatra. Conform proiectului se vor crea locuri de parcare.

Un element mai inedit de arhitectura a strazii va fi amenajarea piatetei urbane de la intersectia cu strada Ocnei, aici urmand sa existe o zona de odihna cu banci si iluminat special,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

se inchide 9 mai. din 25 iunie  se inchide 9 mai. din 25 iunie

Ultima oră

Comentariul meu