Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu are și în această seară multe surprize pregătite celor care vor trece pragul locațiilor în care se țin spectacole. Cea de a şaptea seară de festival este de departe cea mai animată şi atractivă din această săptămână. Cu cât ne apropiem de ultima zi de festival, oferta de spectacole foarte bogată şi până acum, devine şi mai ispititoare pentru iubitorii teatrului.

De la ora 18.00, în Piaţa Mică a Sibiului, trei artişti de circ aduc un spectacol de stradă spectaculos care atrage atenţia cu o combinaţie de jonglerii şi figuri acrobatice nemaivăzute în spectacolul intitulat „Misiune periculoasă 3”.

Filarmonica de Stat Sibiu are programat de la ora 19.00, un concert simfonic de închidere a stagiunii speciale din această perioadă de festival la Sala Thalia. De la aceeiasi oră pe pietonala de pe Nicolae Bălcescu, FANFARA DE LA COZMEŞTI susţine un recital stradal timp de o oră, iar Biserica Ursulinelor va răsuna de la muzica gospel interpretată de britanicii de la IDMC.

LA Teatrul Radu Stanca, actorii sibieni prezintă spectacolul „O POVESTE JAPONEZĂ”, în timp ce pe pietonala din Centrul Istoric, un grup de scoţieni prezintă de la ora 20.00 show-ul intitulat „CiMPOIERII SCOȚIENI READING”.

Tot de la ora 20.00, la la Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong se joacă piesa VERDICTUL ŞI ALTE POVESTIRI, interpretată de o trupă de actori veniţi din Germania.

Tobele nemţilor de la Brincadeira vor face ca pietonala de vizavi de Muzeul Brukenthal să răsune preţ de 45 de minute, începând cu ora 20:45.

De la ora 21.00, cehii de la Dekka Dancers vor să ne arate că „ŞI RATAŢII STRĂLUCESC” în spectacolul de dans ce are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În fine, seara se încheie cu o capodoperă teatrală. Studenţii de la actorie de la Universitatea Lucian Blaga, pun în scenă la Sala Cavas, piesa ROMEO ȘI JULIETA.

foto: Sebastian Marcovici

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce tobe ale nemtilor ma? mai documentati-va putin, totusi tobosarii sunt spanioli din Catalunia