Publicat înUltima oră

Mai multe strazi afectate de lucrarile la retele. Ocoliti zona Dioda, Litovoi Voda si Aleea Rosiorilor

De saptamana viitoare, in traficul sibian vor aparea noi restrictii de circulatie, in urma interventiilor la retelele subterane de utilitati. In zona Dioda, lucrarile la reteaua de gaz vor incepe luni, 17 iunie, si vor afecta strazile pe o lungime de aproximativ doi kilometri. `Lucrarile vor afecta mai ales locurile de parcare insa vor exista si restrictii temporare de trafic. Constructorul a primit avizul pentru executia lucrarilor in aceasta zona pe o perioada de 2 luni`, precizeaza reprezentantii Primariei Sibiu.
Tot la reteaua de gaz au inceput lucrarile si pe strada Litovoi Voda. Traficul auto nu va fi inchis, dar soferii sunt rugati sa evite, pe cat posibil strada care va fi in lucru pana pe 23 iulie. `In aceeasi zona vor avea loc lucrari la reteaua de gaz si pe strada N. Beldiceanu, in perioada 20 iunie – 15 iulie. Pe strada Aleea Rosiorilor se va inlocui conducta de apa. Pentru executia acestor lucrari, avizate pentru perioada 17 iunie – 4 iulie, este necesara inchiderea acestei traficului in intervalul mentionat`, mai informeaza reprezentantii administratiei locale.

Lucrari in derulare

La reteaua de apa se lucreaza pe strazile Goraslau, Aleea Haiducului, Valea Frumoasa, Oncesti, Viorelelor, si pe strada Anatole France.

Reteaua de

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții