Consiliul Judetean Sibiu (CJS) şi Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Sibiu au lansat miercuri, 12 iunie 2013, selectia publică de oferte pentru acordarea de ajutor financiar pentru “Deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional de la Sibiu (AIS)” prin publicarea Anuntului de participare pe site-urile CJ Sibiu si AIS. Ajutorul financiar se acordă pentru şapte destinaţii noi din Europa, după ce în 4 iunie a fost lansată selecţia pentru companiile care doresc să efectueze curse spre aeroportul Luton din Londra.

 

Selectia publică vizează crearea unor legaturi aeriene între Sibiu si aeroporturile internaţionale din urmatoarele oraşe europene, prin prestarea de servicii de transport aerian de pasageri: Madrid, Barcelona, Milano, Veneţia, Roma, Paris, Dortmund.

Transportatorii aerieni trebuie să îndeplinească anumite criterii stabilite în documentaţia pentru ofertanţi, care poate fi ridicată, pe baza unei solicitări scrise, însotită de copia Certificatului de Operator Aerian şi a Licenţei de operare în termen de valabilitate, de la sediul CJS, începând cu data de 12 iunie 2013. Totodată documentatia poate fi transmisă în format electronic prin e-mail sau poştă/curierat la datele de contact ale solicitantului menţionate în solicitarea scrisă.

Ajutorul financiar va fi acordat pe o perioadă de maxim cinci ani. Acesta va fi acordat sub

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

după londra, urmează alte şapte noi destinaţii pentru care ais oferă ajutor de stat companiilor aeriene  după londra, urmează alte şapte noi destinaţii pentru care ais oferă ajutor de stat companiilor aeriene

Ultima oră

Comentariul meu