Cea de-a șasea ediție a celui mai mare festival de modă din țară, Feeric Fashion Days, propune locaţii inedite pentru prezentarea colecţiilor vestimentare. Inspiraţi de locaţiile propuse, designerii înscrişi la ediţia din acest an, îşi propun să îmbine armonios noile tendinţe în materie de modă, aducând spectatorii în cele mai inedite prezentări de modă.

În curtea Palatul Brukenthal din Avrig va avea loc prima prezentare prin apă din Feeric Fashion Days. Manechinele îmbrăcate în noua colecție semnată Bianca Popp vor defila pe cursul pârâului din curtea Palatului.

Terminalul sosiri al Aeroportului Sibiu va găzdui cea de-a doua prezentare individuală, în care modelele vor purta spectatorii într-o călătorie imaginară spre universul designerului Adriana Goilav.

Sibiul istoric își pune din nou amprenta peste cel mai important festival de modă. După pasarela dintre turnurile de pe strada Cetății, Feeric Fashion Days revine în centrul istoric al orașului cu două prezentări cu un puternic iz arhaic. Piața Aurarilor se va transforma într-un „haos controlat”, un loc de întâlnire al modelelor ce pornesc din patru puncte diferite, de pe străduțele înguste ce mărginesc piața sau de pe scările de legătură cu Piața Mică. Tot la lăsarea serii, Pasajul Scărilor se va transforma într-un loc de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

feeric fashion days propune anul acesta prezentări de modă în depoul cfr, în bazin de înot sau în apa de râu  feeric fashion days propune anul acesta prezentări de modă în depoul cfr, în bazin de înot sau în apa de râu

Ultima oră

Comentariul meu