KeepCalling lanseaza concursul “1 Byte” adresat in exclusivitate studentilor sibieni interesati de IT. Premiile oferite de KeepCalling sunt un quadrocopter (premiul I), un iPod Touch (premiul II) si un iPod Shuffle (premiul III). Orice student din Sibiu interesat de domeniul IT se poate inscrie la concurs pana la data limita de 25 iunie 2013.

Tematica concursului are la baza mai multe ramuri ale tehnologiei informatiei: web, programare, baze de date, retelistica, etc, si se adreseaza tuturor studentilor din Sibiu, indiferent de universitatea, facultatea sau specializarea acestora.

Concursul consta in opt etape, fiecare abordand o tema diferita din sfera IT. Primele sase etape sunt pur teoretice si se desfasoara exclusiv online. Fiecare etapa contine 10 intrebari grila cu unul sau mai multe raspunsuri corecte. La finalizarea celor sase etape online, concurentii cu cel mai mare punctaj sunt invitati la sediul firmei KeepCalling din Sibiu pentru continuarea concursului.

Etapa cu numarul 7 va avea loc la sediul companiei din Sibiu si se va focaliza pe arhitectura unui proiect, iar etapa cu numarul 8 consta intr-o scurta proba practica. Data limita pentru inscrierea in concurs si parcurgerea primelor sase etape este 25 iunie 2013, iar rezultatele obtinute vor fi disponibile in 26 iunie.

 

Ultima oră

Comentariul meu