Femeia din Mediaş adusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Sibiu în stare de comă după ce a suferit o intoxicaţie cu ciuperci şi-a reveni şi se află în stare stabilă, potrivit purtătorului de cuvânt al SCJ Sibiu, Decebal Todăriţă.

“Femeia se află în continuare internată, sub supraveghere medicală. Starea de starea de sănătate a acesteia este stabilă”, a declarat Decebal Todăriţă.

Femeia a ajuns iniţial la spitalul din Mediaş, împreună cu alți trei adulți și un copil de doi ani și patru luni, membri ai aceleiași familii, după ce au suferit o intoxicație puternică cu ciuperci în cursul zilei de vineri. De la Mediaş, aceştia au fost transferaţi la spitalul din Sibiu, unde toţi ceilalţi membri ai familiei au fost stabilizaţi, femeia rămânând în comă până duminică.

D.S.V.S.A.: Nu consumaţi ciuperci comercializate la colţ de stradă

Pentru prevenirea accidentelor provocate de consumul de ciuperci de origine necontrolată, spercialiştii de profil din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu (DSVSA), recomandă populaţiei să nu consume ciuperci cumpărate la colţ de stradă ori culese din pădure, chiar dacă ştiu să le deosebească pe cele comestibile de cele otrăvitoare. Aprovizionarea cu sortimente de ciuperci numai din unităţi autorizate

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

femeia din medias intoxicată cu ciuperci a ieşit din comă. vezi recomandările d.s.v.s.a. sibiu  femeia din medias intoxicată cu ciuperci a ieşit din comă. vezi recomandările d.s.v.s.a. sibiu

Ultima oră

Comentariul meu