Publicat înUltima oră

Camere de supraveghere în curtea şcolii pentru eliminarea violenţei în şcoli

După ce, săptămânile trecute, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, vorbea despre un proiect ce presupune achiziţionarea a peste 70 de camere de supraveghere pentru a fi montate în intersecţiile din Sibiu, săptămâna trecută edilul oraşului a spus că proiectul a fost extins şi urmează a fi achiziţionate peste 120 de camere, o parte dintre ele urmând a fi montate la intrarea şi ieşirea din curtea unităţilor de învăţământ, pentru siguranţa elevilor.

“În curtea şcolii vom avea chiar noi grjă să punem camere de vederi fiindcă sunt incidente destul de multe. Am discutat pe marginea proiectului de supraveghere video în oraş. Colegii au făcut o hartă cu locaţiile importante, toate şcolile, toate intersecţiile mari şi aşa mai departe. Vrem să obţinem finaţare europeană pentru aşa ceva, este un proiect mare şi scump”, a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a spus, de asemenea, că a ales această variantă în urma cazurilor de violenţă în şcoli prezentate în media naţională.

De asemenea, a precizat că aceste camere de supraveghere vor fi montate doar în exteriorul şcolii, nu şi în interiorul sălilor de clasă.

“Eu am lucrat în diferite şcoli. Pe vremuri, unii diectori şi-au instalat tot felul de sisteme, de microfoane, de staţii centralizate şi

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții