Ministerul Justiţiei organizează, în perioada iunie-octombrie 2013, concursul pentru ocuparea a 90 de posturi vacante de consilier de probaţiune de la nivelul serviciilor de probaţiune din ţară.

Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Sibiu dispune de şase posturi.

Data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 5 iulie 2013, locul de depunere a dosarelor fiind sediul Tribunalului (la grefierul şef) în raza căruia locuieşte candidatul.

Pentru a putea deveni consilieri de probaţiune, candidaţii trebuie să fie licenţiaţi în asistenţă socială, psihologie, sociologie, pedagogie sau drept şi să îndeplinească, cumulativ, celelalte condiţii prevăzute de art. 20 alin. 1 din Legea 123 privind statutul personalului de probaţiune.

Concursul cuprinde următoarele etape: selecţia dosarelor, testare medicală şi psihologică, interviu pentru testarea abilităţilor, atitudinilor şi a motivaţiei, probă scrisă pentru testarea cunoştinţelor teoretice generale şi specifice.

Informaţii suplimentare privind condiţiile, tematica şi bibliografia de concurs se pot obţine pe site-ul Ministerului Justiţiei – www.just.ro/posturivacante, la adresa de e-mail dp@just.ro şi la tel 0371.050.150 (luni- vineri orele 9.00-16.30).

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

posturi vacante de consilier de probaţiune în serviciul de pe lângă tribunalul sibiu  posturi vacante de consilier de probaţiune în serviciul de pe lângă tribunalul sibiu

Ultima oră

Comentariul meu