Politistii au intensificat controalele in privinta mopedistilor, mai ales ca, de la inceputul acestui an, acestia sunt obligati sa posede permis de conducere. Unii, insa, nu s-au sinchisit de noua lege, dar nici de unele mai vechi, cum este, spre exemplu, Codul Rutier, care prevede ca circulatia pe drumurile publice sub influenta alcoolului este interzisa.

allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Vg_O1eQiUEs” width=”560″>>

Barbatul din imagini este un sibian in varsta de 41 de ani, surprins de politisti pe moped, fara carnet. Oamenii legii au incercat sa-l testeze cu aparatul etilotest, insa acesta a refuzat, asa ca politistii s-au vazut nevoiti sa-i dea drumul sa plece acasa.

Desi a recunoscut in fata martorilor ca a baut cateva beri, politistilor le-a declarat ca a baut doar apa. Pentru ca mirosea a alcool de la o posta, mopedistul a fost indemnat sa mearga la spital, impreuna cu politistii de la Biroul Rutier, pentru recoltarea de probe biologice. Sibianul a refuzat si acest lucru.

Barbatului i-a fost intocmit dosar penal si risca, acum, o pedeapsa cu doi ani mai mare decat daca s-ar fi supus testarilor si recoltarii de probe biologice.

`A fost usor recalcitrant si la fata locului, si la sediul Politiei si as spune recalcitrant verbal. I

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

video: mopedist fara permis, baut, dar cu tupeu  video: mopedist fara permis, baut, dar cu tupeu

Ultima oră

Comentariul meu