Consiliul Judeţean Sibiu (CJS) şi Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Sibiu (R.A. A.I.S.) au lansat selectia publică de oferte pentru acordarea de ajutor financiar pentru deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Sibiu, prin publicarea Anuntului de participare pe site-urile CJ Sibiu şi AIS.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului, “selectia publică vizează, pentru început, crearea unor legături aeriene între Sibiu şi Aeroportul Internaţional Londra (Luton), prin prestarea de servicii de transport aerian de pasageri”.

Oferta si documentele anexate conform cerintelor din Caietul de sarcini se vor depune până în data de 02 iulie la sediul R.A. Aeroportul International Sibiu, iar ofertele depuse vor fi deschise în data de 03 iulie.

Totodată Consiliul Judetean Sibiu si Aeroportul International Sibiu pregătesc în următoarele săptămâni, lansarea de proceduri pentru rute noi către destinatii europene.

Transportatorii aerieni trebuie să îndeplinească anumite criterii stabilite în documentatia pentru ofertanti

Toate companiile aeriene interesate pot ridica gratuit documnentatia pentru ofertanti, pe baza unei solicitări scrise, însotită de copia Certificatului de Operator Aerian si a Licentei de operare în termen de valabilitate, de la sediul CJ Sibiu, începând cu data de 3 iunie. Totodată documentatia poate fi transmisă în format electronic prin e-mail sau postă/curierat la datele de contact

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

a început depunerea de dosare pentru licitaţiile de la a.i.s. prima rută care va fi licitată: sibiu -londra  a început depunerea de dosare pentru licitaţiile de la a.i.s. prima rută care va fi licitată: sibiu -londra

Ultima oră

Comentariul meu