Skirt Bike Sibiu este un eveniment destinat cu precădere femeilor care folosesc bicicleta, este o promenadă dedicată doamnelor și domnișoarelor pentru care bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății în mișcare.

Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la Skirt Bike trebuie să vină îmbrăcată într-o ţinută şic. Fie că au venit în fustă sau rochie, fie că au ales tocuri sau balerini, pălării sau eşarfe, participantele au arătat că se simt comod în ţinuta aleasă.

Peste 500 de sibience, cochet îmbrăcate, au răspuns invitaţiei de a da o tură pe bicicletă într-o ţinută mai mult decât elegantă.

„Dorim să demonstrăm că mersul pe bicicletă este o activitate care nu le împiedică pe femei să fie la fel de feminine şi graţioase”, a spus o participantă la eveniment.

Acest eveniment este organizat de biciclete-cochete.ro în colaborare cu Diana Ribana și ciclism.ro.

YouTube video

Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de către VeloBello în anul 2010, iar Sibiul este la al doilea eveniment de acest gen. Skirt Bike 2013 a avut loc concomitent în 12 orașe din toată țara.

Ultima oră

Comentariul meu