Sute de biciclişti sibieni s-au strâns sâmbătă, 1 iunie, în sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului Mihai Viteazu cu Calea Dumbrăvii pentru o tură memorială inedită în memoria biciclistului care a murit în acest loc la începutul lunii aprilie. Pentru două minute circulaţia a fost oprită, iar bicicliştii s-au întins pe jos, de parcă ar fi fost loviţi de tot atâţia şoferi neatenţi.

Acţiunea face parte dintr-o campanie de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi bicicliştii şi se desfăşoară în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Bicicliştii vor să tragă un semnal de alarmă asupra riscurilor la care se expun cei care aleg să se deplaseze prin oraş pe două roţi, din cauza şoferilor care nu respectă regulile de circulaţie şi nu le acordă prioritate.

Şase accidente în care au fost implicaţi biciclişti, soldate cu doi morţi în ultima lună.

În ultima lună au avut loc şase accidente în care au fost implicaţi bicilişti sibieni, iar doi dintre aceştia au decedat. Campania, desfăşurată timp de 70 de zile, urmăreşte responsabilizarea tuturor participanţilor la trafic,
marcarea corectă a traseelor de bicicletă în judeţul Sibiu şi atingerea

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sute de biciclişti “victime” într-o zi în sibiu. traficul a fost oprit pentru două minute  sute de biciclişti “victime” într-o zi în sibiu. traficul a fost oprit pentru două minute

Ultima oră

Comentariul meu