Cu mic cu mare, doamnele şi domnişoarele s-au aranjat cât mai cochet şi au luat cu asalt Piaţa Huet din centru Sibiului pentru a participa la ediţia din acest an a Skirt Bike. Aproximativ 500 de femei au venit cu propriile biciclete pentru a demonstra că pot fi atrăgătoare şi optând pentru un mod de transport mai sănătos-bicicleta.

 

O participare record şi neaşteptat de mare, potrivit organizatorilor, care nu au avut la dispoziţie suficiente afişe de lipit pe biciclete.

În plus, şi domnii au venit tot cu bicicletele să le încurajeze pe doamne. Cei mai aventuroşi au găsit şi o modalitate inedită de a participa şi ei la turul ciclist al femeilor-au purtat fuste şi peruci.

Traseul de desfăşurare propus de organizatori a fost: Piata Huet, Piata Mică, Piaţa Mare, str. Gheorghe Lazăr, bulevardul Corneliu Coposu, Calea Dumbrăvii, Lomonosov, Şcoala de Înot, Parc Sub Arini, bulevardul Victoriei, Nicolae Bălcescu, cu revenire în Piaţa Huet.

În intersecţiile principale de pe traseu poliţişti rutieri din cadrul Biroului Rutier Sibiu, au vegheat la respectarea de către toţi participanţii la trafic a tuturor prevederilor legale.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

participare record la skirt bike! aproximativ 500 de doamne au arătat că pot fi cochete şi pe biciclete  participare record la skirt bike! aproximativ 500 de doamne au arătat că pot fi cochete şi pe biciclete

Ultima oră

Comentariul meu