Preşedintele Fundaţiei Bâlea Transilvania, Marius Constantin Olariu, a cerut dreptul la replica la afirmaţiile pe care consilierul Judeţean Adrian Besoiu, le-a făcut în şedinţa de consiliu din data de 30 aprilie.

Adrian Besoiu, care a fost şi preşedintele Comisiei de evaluare şi selecţie a proiectelor sportive a explicat de ce anul acesta comisia nu a mai aprobat finanţarea pentru Serbările Estivale ale Zăpezii, considerându-le mai degrabă “”divertisment, amuzament şi carnavalism”.

În replică, Mariu Olariu, declară că se face o confuzie în ceea ce priveşte aceste activităţi sportive unice în Romania şi în Europa. Potrivit acestuia, explicaţia dată de consilierul judeţean este o încercare de justificare pentru “o decizie care a stârnit numeroase zâmbete şi interpretări de tot felul”.

“Ne exprimăm nedumerirea şi regretăm faptul că, la nivel oficial, se face confuzie între două dintre cele mai importante acţiuni ale Fundaţiei Bâlea Transilvania, Carnavalul Zăpezii şi Serbările Estivale ale Zăpezii. Manifestarea are drept obiectiv promovarea potenţialului sportiv şi turistic al zonei Bâlea şi al judeţului Sibiu, prin competiţiile sportive unice în ţară şi în Europa care se desfăşoara în cadrul acesteia, la

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

olariu îi răspunde lui besoiu care declara că serbările zăpezii sunt “divertisment, amuzament şi carnavalism”  olariu îi răspunde lui besoiu care declara că serbările zăpezii sunt “divertisment, amuzament şi carnavalism”

Ultima oră

Comentariul meu