L-am auzit acum doua saptamani pe primarul Johannis vorbind in conferinta de presa saptamanala despre cum tot mai multi sibieni adopta caini si cum devine, treptat, o solutie pragmatica pentru curatarea orasului de patrupede. N-am crezut o iota si m-am dus sa vad cu ochii mei.

Joi, pe la pranz, am luat bicicleta si am pornit spre Dealul Daii. Apoi am oprit si am sunat pe cineva mai bine informat sa-l intreb cum ajung la `Adapostul de caini`. Ma duceam total aiurea, adapostul e de cativa ani undeva dupa Dealul Gusteritei. Asa ca am fost cu masina, dar dupa cativa kilometri a inceput sa ma doara inima. Este un drum atat de prost pana la adapost, neasfaltat, cu gropi si bolovani din toate partile, ca recomand tuturor sa mearga cu masina altcuiva sau a firmei. In plus, exista un singur indicator, imediat dupa pasajul autostrazii, la intrare in Gusterita, dupa care este recomandat sa va intalniti cu localnici pe drum si sa cereti indicatii. Altfel, destul de greu sa gasesti adapostul.

Odata ajuns am fost putin impresionat de cat de bine organizat este totul. Sunt zeci de caini la adapost, care sa nu va imaginati ca se scalda in lux, dar

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cum m-am dus s-adopt un caine!  cum m-am dus s-adopt un caine!

Ultima oră

Comentariul meu