Publicat înUltima oră

Festivalul Huet.Urban s-a incheiat in acordurile trupei Domino

Timp de doua zile Piata Huet a fost redecorata cu instalatii urbane inedite in cadrul celei de-a treia editii a Festivalului Huet.Urban, iar sibienii nu s-au lasat opriti de ploaie si au venit la festival unde au stat la picnic, au admirat expozitiile si au aplaudat la concerte.

De sambatat pana duminica seara, sub tema Green & Smart, Huet.Urban a transformat cea mai frumoasa piata din Sibiu intr-un spatiu urban perfect pentru un weekend distractiv si in acelasi timp relaxant.

Concertele, atelierele mestesugaresti si pentru copii, expozitiile de fotografie, desen sau obiecte din materiale reciclabile, picnicul in iarba naturala sau targul tinerilor designeri a reusit, timp de doua zile, sa inveseleasca spatiul din centrul orasului, in timp de masinile parcate de obicei in piata, a fost inlocuite cu banci rotative, machete si alte instaltii originale.

Daca The Mono Jacks si The Amsterdams au cantat pentru sibieni in prima parte a festivalului, a treia editie Huet.Urban nu se putea incheia decat cu o trupa locala. Baietii de la Domino au urcat pe scena amplasata in curtea Colegiului Brukenthal si au adus in fata publicului melodii ale unor trupe ca Beatles, Pink Floyd si multi altii, intr-o noua varianta, din care nu a lipsit

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții