Timp de două zile Capitala Modei este la Sibiu in perioada 31 mai -1 iunie . În cele 2 zile ale evenimentului pe lângă colecţiile designerilor renumiţi şi cele mai profesioniste modele din ţară, sibienii pot asista la prezentările tinerilor designeri ai Facultăţii de Design din Sibiu, iar la finalul fiecărei seri, vor putea cânta cu artiştii lor favoriţi în centrul oraşului .

„Pot să vă spun că Doina Levinţa îşi prezintă la Sibiu, pentru prima dată, celebra rochie de mireasă care a apărut în mai multe editoriale şi Rita Mureşean, revine după un an de de absenţă din lumea fashion-ului, cu o colecţie inedită de costume de baie glamour şi rochii de plajă. Fiecare designer, însă promite surprize şi colecţii speciale”  a declarat Nicolle Stănese Cioltea, organizatorul evenimentului.

Seară superbă

În prima seară, DJ Moshu a întreținut atmosfera de la un pupitru care s-a aflat chiar pe scenă, iar finalul evenimentului îi aparţine Corinei, ce va susţine un concert la sfârşitul serii de 1 iunie.[nggallery id=1002]

Chiar dacă afară vremea a fost destul de răcoroasă, aproximativ 1.000 de spectatori au privit defilările  elegante ale modelelor de pe scena amenajată în Piața Mare, vizavi de primăria lui Iohannis.

Pe 1 iunie, adică in cea de-a doua seară de eveniment, este o prezentare de modă şi pentru  copii, semnată C&A.

YouTube video

Fiindcă anul acesta este ediţia smart, în ambele seri îşi vor prezenta colecţia şi câte un student la Facultatea de Design din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu