Zilele Culturale ale Judeţului Sibiu vor fi marcate în acest weekend pe Valea Hârtibaciului, în localităţile Cornăţel, Agnita, Iacobeni, Marpod, Merghindeal, Săsăuş şi Alţâna.

Satul Cornăţel din comuna Roşia va fi sâmbătă,1 iunie,  capitala copiilor şi a copilăriei. La Ferma-Şcoală, pusă la dispoziţie de administratorul Marius Rotar, vor avea loc mai multe activităţi destinate copiilor. Organizatorii au pregătit pentru cei mici un „circuit multiaventură” în cadrul căruia aceştia se pot căţăra pe un panou, pot să se plimbe cu tractoraşul sau să se iniţieze în călărie cu ponei şi cu cai. La Ferma de la Cornăţel, copiii sunt invitaţi la biblioatelierul de creaţie şi comunicare „Copacul cu cuvinte frumoase”, dar şi la film. Caravana Astra Film le-a pregătit mai multe filme documentare educative, prin intermediul cărora copiii vor călători în Australia, Cambogia şi Guadelupa, iar de la ora 16, filmele îi vor purta prin Mexic, Finlanda şi Franţa (Bretania).

Şi Palatul Copiilor din Sibiu este prezent la Cornăţel cu cercurile de aeromodele, pictură, desen şi dans popular în cadrul unui atelier de lucru pentru copii.

Zilele Culturale vor fi sărbătorite şi la Merghindeal, la Căminul cultural, unde, va avea loc spectacolul folcloric „La Hora Satului”, în timp ce, în satul

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

zilele culturale ale judeţului sibiu vor fi sărbătorite în acest weekend pe valea hârtibaciului  zilele culturale ale judeţului sibiu vor fi sărbătorite în acest weekend pe valea hârtibaciului

Ultima oră

Comentariul meu