Partidul Democrat Liberal (PDL) îşi lansează joi, 6 iunie,  la Sibiu, noua strategie de dezvoltare a educaţiei, în prezenţa preşedintelui PDL, Vasile Blaga şi a fostului ministru al Educaţiei, Cătălin Baba.

Anunţul a fost făcut vineri, 31 mai, de preşedintele filialei sibiene, Raluca Turcan, care este şi preşedinte al Comisiei pentru Educaţie. Potrivit acesteia, învăţământul românesc are nevoie de o politică de adaptare la piaţa muncii şi la cerinţele internaţionale.

“Este o strategie naţională pe care PDL-ul o propune, cu un set de politici publice pentru a răspunde cerinţelor de performanţă a învătământului românesc şi în acelaşi timp de adaptabilitate a învătământului românesc la piaţa muncii şi la cerinţele internaţionale”, a declarat preşedintele Comisiei pentru Educaţie şi preşedintele PDL Sibiu, Raluca Turcan.

În timpul conferinţei de presă susţinută vineri, 31 mai, Turcan a subliniat faptul că, în domeniul educaţiei, rezultatele pe care le înregistrează România sunt dramatice.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

pdl îşi lansează strategia pe educaţie la sibiu. vor participa vasile blaga şi cătălin baba  pdl îşi lansează strategia pe educaţie la sibiu. vor participa vasile blaga şi cătălin baba

Ultima oră

Comentariul meu