În perioada 01 – 02 iunie 2013 în Parcul Sub Arini se desfăşoară „SMART FESTIVAL”, beneficiarii fiind copiii cu vârste cuprinse între 5-14 ani, care vor vizita locul destinat realizării proiectului.

Mâine, 01 iunie 2013, în parc vor fi amplasate pavilioane/corturi; un asemenea cort va fi atribuit poliţiei rutiere, care va prezenta regulile de circulaţie pe care trebuie să le respecte preşcolarii şi şcolarii(aşa da, aşa nu) pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere(cei mici vor colora diferite fişe cu tematică rutieră, vor avea la dispoziţie jocuri video educative cu tematică rutieră, vor fi prezentate indicatoarele rutiere); activitatea se desfăşoară între orele 10.00-20.00.

Poimâine, 02 iunie 2013, în aceeaşi locaţie se desfăşoară Proiectul „Sibiu – Un oraş pentru copii”; acest proiect îşi propune să explice copiilor prin intermediul jocului care este rolul fiecărei instituţii din oraş şi se desfăşoară sub motto-ul „Învăţ să devin om mare”. Poliţia va elibera fiecărui copil o carte de identitate, fără de care  nu este posibil să locuiască în  „Sibiu-Un oraş pentru copii” şi va explica principalele reguli de circulaţie pentru a putea primi un permis de conducere valabil pe teritoriul orăşelului. În apropierea cortului atribuit poliţiei rutiere va fi expus un autoturism de poliţie, pe care este montată aparatură radar şi o motocicletă. Activitatea se desfăşoară între orele 10.00-17.00.

 

Ultima oră

Comentariul meu