În municipiul Sibiu sau în afară, anul acesta “1 iunie-Ziua Internaţională a Copilului” este sărbătorită printr-o serie de manifestări cu şi pentru copii.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, copiii si părinţii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, între orele 10:00- 18:00, în Parcul Tineretului, la Târgul Naţional de Jucării, unde vor avea parte de  spectacole de teatru şi de muzică, vor putea confecţiona păpuşi, morişti, opinci în miniatură sau decora turtă dulce.

Şi Muzeul Naţional Brukenthal îi aşteaptă pe cei mici cu porţile deschise, toţi vizitatorii cu vârsta de până în 18 ani beneficiind de acces gratuit în toate secţiile Muzeului Naţional Brukenthal.

Gratuitate la Grădina Zoologică pentru copii.

De ziua lor, copiii nu vor plăti taxă de intrare în Grădina Zoologică. Cei mai mici dintre sibieni pot astfel vizita şi învăţa despre cele peste 200 de animale găzduite de Zoo Sibiu. În plus, Serviciul Public Grădina Zoologică Sibiu, în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga, va organiza în ziua de 1 iunie un proiect inedit. Acesta se adresează copiilor cu vârste între 7 şi 12 ani. Concret, studenţi ai Universităţii Lucian Blaga, care se specializează în disciplinele biologie, ecologie şi protecţia mediului vor conduce copiii care doresc să viziteze

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

ce vrea copilul tău să facă de 1 iunie? ajută-l să aleagă din evenimentele desfăşurate de ziua internaţională a copilului  ce vrea copilul tău să facă de 1 iunie? ajută-l să aleagă din evenimentele desfăşurate de ziua internaţională a copilului

Ultima oră

Comentariul meu