Gratuitate la Grădina Zoologică pentru copii. De ziua lor, copiii nu vor plăti taxă de intrare în Grădina Zoologică. Cei mai mici dintre sibieni pot astfel vizita şi învăţa despre cele peste 200 de animale găzduite de Zoo Sibiu.

Proiect educaţional la Grădina Zoologică în 1 iunie. Serviciul Public Grădina Zoologică Sibiu, în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga, va organiza în ziua de 1 iunie un proiect inedit. Acesta se adresează copiilor cu vârste între 7 şi 12 ani. Concret, studenţi ai Universităţii Lucian Blaga, care se specializează în disciplinele biologie, ecologie şi protecţia mediului vor conduce copiii care doresc să viziteze Grădina Zoologică într-un tur ghidat. Turul va fi urmat de concursuri cu premii pentru cei mici menite să le testeze cunoştinţele despre animale.

Înscrierile pentru turul ghidat se fac în intervalul orar 10 – 11.30, turul propriu-zis şi concursurile urmând să se desfăşoare în intervalul orar 11.30 – 13.30.

Şi Tursib face un cadou celor mici. Ca în fiecare an, în ziua de 1 iunie, Tursib va transporta gratuit copiii cu vârsta de până la 14 ani.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu