Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă, în municipiul Sibiu, la intersecţia străzii Andrei Şaguna cu Dealului. O maşină care venea de pe strada Andrei Şaguna, în curba spre strada Dealului s-a răsturnat, după ce şoferul, un bărbat de 58 de ani, a pierdut controlul asupra maşinii.

Potrivit primelor cercetări, accidentul a avut loc din cauza vitezei.

„Conducătorul autoturismului marca Skoda nu adaptează viteza într-o curbă la dreapta deosebit de periculoasă, pierde controlul volanului şi se răstoarnă. Vom efectua cercetări pentru stabilirea exactă a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii acestui eveniment rutier”, a declarat subinspectorul Ciprian Paroş, din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, pacientul nu a suferit răni grave.

„Pacientul a primit îngrijiri medicale în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe şi nu a necesitat internare”, spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

o maşină s-a răsturnat la intersecţia străzii andrei şaguna cu dealului. şoferul a fost rănit uşor  o maşină s-a răsturnat la intersecţia străzii andrei şaguna cu dealului. şoferul a fost rănit uşor

Ultima oră

Comentariul meu