Ioan Man, medieşeanul care l-a făcut pe Dan Bitman să plângă, interpretând „You raise me up” a lui Josh Groban în preselecţiile concursului X FACTOR şi Natalia Selegean, poliţista cu „voce de aur” din Oradea, aşa cum a fost ea alintată de juraţii concursului de talente difuzat în toamna anului trecut la Antena 1, vor susţine primul lor concert în Sibiu.

Joi, 30 mai, începând cu ora 21:00, cei doi vor concerta în Oldies Pub Sibiu, strada N. Bălcescu, nr. 13. Intrarea este liberă.

Natalia Selegean, Bonnie Tyler de România

Are 26 de ani şi este din Oradea. Bonnie Tyler de România, ca voce şi look, Natalia a surprins plăcut pe parcursul concursului X Factor datorită dozei uriaşe de optimism şi a încrederii arătate pe scenă, asemănatoare cu cea a unei vedete de rang internaţional.

Natalia Selegean a fost văpaia nestinsă de pe scena X factor, artista care a uluit o audienţă întreagă cu vocea ei şi care a fost într-o permanentă evoluţie, confirmată în multe rânduri de mentorul ei, juratul Cheloo. La finalul show-ului, mulţi au apreciat-o ca cea mai bună voce feminină din concurs, raportat la dificultatea partiturilor pe care le-a avut de interpretat.

Ioan Man, nevăzătorul cu

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

finaliştii x factor, ioan man şi natalia selegean, cântă în premieră la sibiu  finaliştii x factor, ioan man şi natalia selegean, cântă în premieră la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu