Seria workshop-urilor de fotografie Focus Sibiu continua in aceasta saptamana. Dupa ce Arthur Mustafa, product manager Nikon Romania a initiat peste 20 de fotografi amatori sibieni in arta fotografiei de portret si a celei de peisaj, a venit randul ca tinerii pasionati de aceasta arta sa afle si o parte din secretele fotografiei de presa.

Primul workshop Focus Sibiu a avut loc la inceputul saptamanii trecute. Sesiunea teoretica a avut loc in Centrul de Informatii pentru Turisti. Dupa doua ore de teorie pura, cursantii au avut ocazia sa testeze cunostiintele acumulate, in cadrul unei sesiuni de lucru cat de poate de serioasa. Ei au avut ca subiecte o mare parte dintre finalistii ultimei editii a emisiunii concurs Vocea Romaniei. Reuniti de Vlad Simon intr-o serie de concerte caritabile prin toata tara, artistii au sustinut un recital la Sala Thalia. Fely Donose, Maria Cojocaru, Vlad Simon, Cezar Dometi, Silviu Pasca si multi alti artisti au fost subiectii unui workshop extrem de reusit, concentrat mai mult pe fotografia de eveniment.

`Cred ca ambele sesiuni de lucru au fost foarte reusite. Desi informatiile au fost foarte concentrate, pentru ca fotografia de portret si cea de peisaj nu pot fi acoperite intr-un singur workshop, am

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

workshop-urile focus continua  workshop-urile focus continua

Ultima oră

Comentariul meu