Un bărbat de 34 de ani din localitatea sibiană Slimnic a fost reţinut de poliţiştii sibieni după ce a furat 2.000 m de cablu aerian de telecomunicaţii din zona sectorului CFR Cârţa – Arpaş, de pe Magistrala CFR 200 Braşov–Sibiu.

În urma furtului, au fost afectate comunicaţiile telefonice CFR pe sectorul de cale ferată dintre staţiile CF Făgăraş, judeţul Braşov – Avrig, judeţul Sibiu.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că „autorii faptei au predat bunurile furate, pentru a fi valorificate, către o societate comercială cu sediul în localitatea Porumbacu de Jos”, transmit reprezentanţii IPJ Sibiu. Potrivit acestora, la sediul respectivei firme a fost găsită întreaga cantitate de cablu sustrasă (cablu TTR).

„În urma extinderii cercetărilor şi investigaţiilor a fost identificată persoana care a predat bunurile sustrase, respectiv D. T., în vârstă de 34 de ani, din comuna Slimnic, cu antecedente penale. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă în arestul I.P.J. Sibiu sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 4-18 ani”, transmit reprezentanţii IPJ Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, prejudiciul, în valoare de 2.728 lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

un bărbat de 34 de ani este cercetat de poliţişti pentru furt calificat după ce a luat 2 km de cablu dintre staţiile cfr avrig – făgăraş  un bărbat de 34 de ani este cercetat de poliţişti pentru furt calificat după ce a luat 2 km de cablu dintre staţiile cfr avrig – făgăraş

Ultima oră

Comentariul meu