Universitatea Lucian Blaga din Sibiu celebreaza in aceasta seara o noua generatie de absolventi, evenmimentul fiind programat de la ora 19:00, in Piata Mare.

`Ma simt onorata sa fac parte din prima generatie care are privilegiul de a participa la o astfel de manifestare. Consider ca actiunea este de bun augur atat pentru studenti, cat si pentr Universitatea `Lucian Blaga` din Sibiu ca atare, crescand vizibilitatea comunitatii academice din Sibiu. Speram sa devina o traditie, respectata cu sfintenie si cu acelasi entuziasm si peste ani`, a declarat Adelina Chelniciuc, absolventa la specializarea Jurnalism, Facultatea de Stiinte Socio-Umane.

Toti absolventii ULBS, de la toate facultatile, se vor intalni in parcarea de la Cazarma 90 in jurul orei 18:00, iar apoi vor merge incolonati, cu fanfara, in Piata Mare. Aici au fost amplasate 2500 de scaune iar cei mai merituosi absolventi ai universitatii vor fi premiati in fata tuturor.

`Este un eveniment dedicat absolventilor promotiei 2013 a ULBS. Va fi o manifestare ampla la care am invitat partenerii nostri din mediul universitar din Sibiu. Ne-am propus, si ne dorim, sa fim un sprijin al cetatii Sibiu. Un oras educat, in care se desfasoara numeroase evenimente culturale, ajunge mai usor la progres`, a declarat rectorul

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

ulbs sarbatoreste astazi peste 2000 de absolventi in piata mare. `speram sa devina o traditie`  ulbs sarbatoreste astazi peste 2000 de absolventi in piata mare. `speram sa devina o traditie`

Ultima oră

Comentariul meu