Trupa sibiana Domino va sustine primul concert in aer liber in acest week-end, in cadrul Festivalului Huet.Urban. Evenimentul va avea loc duminica, 2 iunie, incepand cu ora 21:00, pe scena amplasata in curtea liceului Brukenthal.

Pe scena festivalului vor mai urca trupele The Mono Jacks si The Amsterdams.

`Ne-am dorit foarte mult sa avem si anul acesta in line-up-ul Festivalului Huet.Urban o trupa locala. Domino se potriveste perfect conceptului Smart & Green pentru ca stilul lor de abordare muzicala este extrem de inteligent. Au un sound foarte nou plus ca impartim acelasi public “SMART`, care apreciaza actul cultural-artistic de buna calitate. Cu siguranta, prezenta lor va aduce un plus de valoare festivalului`, a declarat Michael Engel, directorul Fundatiei Heritas, organizatorul Festivalului Huet.Urban.

Este primul concert pe care trupa il va sustine in aer liber, un pas firesc in evolutia lor, avand in vedere ca spatiul in care au sustinut primele doua concerte s-a dovedit prea mic pentru un band cu o asemenea priza la public.

Pe scena cu Zdob si Zdub, la 6 luni de la lansare

Romulus Cipariu, Sebastian Marcovici si Valentin Oancea sunt cei trei sibieni care au avut ideea SMART de a canta Beatles la tambal si de a include

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

trupa domino - primul concert outdoor  trupa domino - primul concert outdoor

Ultima oră

Comentariul meu