Directorul şi colectivul Teatrului Naţional „Radu Stanca” (TNRS) din Sibiu anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a actorului Gelu Potzolli (foto).

„Când pleacă un om dintre noi, dispare o lume! O lume pe care o simţim că există pentru că este rezultatul percepţiei noastre. Gelu Potzolli, care s-a hotărât să se oprească din goana lumească, a fost un om de teatru care a parcurs toate ierarhiile. A crescut şi s-a dezvoltat în teatru, de la tehnician la actor, cunoscând bucuria succesului pe toate meridianele lumii. A plecat spre cel senin în ziua în care colegii lui actori se pregăteau să convingă oficialii de la Avignon că locul TNRS este în acel festival (n.r. avanpremiera spectacolului Solitaritate de Gianina Cărbunariu). Plângând, actorii i-au dedicat spectacolul şi au triumfat. Este timpul misiunii actorului de a duce emoţia şi frumosul mai departe. De acolo, din ceruri, Gelu a zâmbit! Drum cu Lumină spre Domnul!” a declarat Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional din Sibiu.

Gelu Potzolli s-a născut pe data de 2 iulie 1950, la Sibiu. A jucat în peste 70 de producţii de teatru montate atât pe scena de la Sibiu, cât şi în Bucureşti, Alba Iulia, Târgu Mureş şi Berlin.

Dintre cele

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

tnrs despre moartea actorului gelu potzolli: „când pleacă un om dintre noi, dispare o lume!”  tnrs despre moartea actorului gelu potzolli: „când pleacă un om dintre noi, dispare o lume!”

Ultima oră

Comentariul meu