Edilul-şef al municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu a fost prezent în calitate de preşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apa Târnavei Mari la seminarul desfăşurat marţi dimineaţa în sala Daniel Thellmann şi având drept tematică valorificarea nămolului de epurare.

Primarul Mediaşului a vorbit despre cel mai mare proiect de investiţii – în valoare de peste 90 milioane de euro – derulat de la Revoluţie încoace la Mediaş, Dumbrăveni şi Agnita, dar şi despre disconfortul creat localnicilor prin lucrările de anvergură legate de reţelele de apă şi apă uzată, care au însemnat peste 140 de km. de şanţuri şi excavaţii.

“În anul 2000 atunci când am intrat în administraţie, ca şi consilier local, am fost informat că reţelele de apă din Mediaş erau casate în proporţie de 80 la sută. De atunci am înţeles că trebuie intreprins ceva în acest sens. Am creat operatorul regional de apă, iar apoi am obţinut finanţare pentru acest proiect de mare anvergură. Din păcate unii medieşeni s-au arătat mult mai preocupaţi de bucşele şi bascule decât de calitatea apei, care până la urmă inseamnă viaţă. Acum când lucrările se apropie de final, apa din Mediaş a ajuns cu mult mai bună decât

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

teodor neamţu: “unii medieşeni s-au arătat mai preocupaţi de bucşe, decât de apa care înseamnă viaţă!”  teodor neamţu: “unii medieşeni s-au arătat mai preocupaţi de bucşe, decât de apa care înseamnă viaţă!”

Ultima oră

Comentariul meu