Asociatia Internationala de Tineret Become pregateste pentru publicul sibian concertul Simply The Best- Povestea Naiului, un evenimentul care aduce in fata publicului patru genuri muzicale, reprezentate de nume consacrate ale muzicii romanesti.

La categoria Jazz, invitata speciala este Ozana Barabacea, iar reprezentanta stilului clasic va fi nimeni alta decat soprana Felicia Filip. Cei de la Proconsul vor canta pop-rock, iar folclorul va fi reprezentat de Ionut Fulea.

“Numitorul comun al momentelor artistice din cadrul concertului este naistul sibian Radu Nechifor. Pe o scena rotativa, toate cele patru genuri muzicale vor rasuna pentru sibieni, trecerea dintre ele fiind facuta cu ajutorul naiului. Scopul concertului este de a deschide noi drumuri naiului romanesc, intr-o maniera moderna universala si de a demonstra ca limitele acestui instrument nu se opresc la mediul muzical folcloric, mergand mult mai departe de limitele imaginatiei noastre`, spun organizatorii.

Atmosfera evenimentului va fi una speciala, atat datorita muzicii, cat si datorita elementelor tehnice spectaculoase, costumelor speciale si decorurilor.

De asemenea, concertul va include si momente surpriza pentru toti cei prezenti. Simply The Best – Povestea Naiului este un spectacol magic, care imbina perfect muzica si arta cu atmosfera din Piata Mare a Sibiului.

Concertul va avea loc vineri, 5 iulie, in Piata Mare.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

simply the best – povestea naiului va rasuna in piata mare  simply the best – povestea naiului va rasuna in piata mare

Ultima oră

Comentariul meu