Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu, Ştefan Firu (foto), a declarat marţi, 28 mai, că, în maxim trei săptămâni de zile, elevii din judeţul Sibiu care fac naveta îşi vor primii banii aferenţi decontului de transport.

Cu toate că aceşti bani nu au mai fost decontaţi încă din luna octombrie, Ştefan Firu a spus că Sibiul „stă foarte bine” faţă de alte judeţe din ţară.

„În maxim trei săptămâni vor veni banii pentru navetă. E un angajament pe care şi l-a luat Ministerul (Educaţiei, n.r.) şi toţi copiii îşi vor primi banii. Sibiul stă foarte bine, de prin octombrie-noiembrie nu am mai primit banii, dar sunt alte judeţe care sunt în urmă cu o lună”, a declarat Firu menţionând că la Sibiu niciun părinte nu şi-a exprimat intenţia de a-şi retrage copii de la şcoală pentru că nu are bani de transport.

„Bănuiesc că fiecare părinte este suficient de conştient că nu e normal să-şi retragă copilul de la şcoală. N-au fost intenţii de genul acesta”, a declarat Firu.

Întrebat dacă are vreo garanţie scrisă privind faptul că banii vor ajunge la elevi în următoarele teri săptămâni, inspectorul şcolar general a răspuns că îi ajunge cuvântul ministrului.

„Eu

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

elevilor sibieni care fac naveta nu le-au fost decontate cheltuielile din octombrie anul trecut. firu: „în trei săptămâni vin banii”  elevilor sibieni care fac naveta nu le-au fost decontate cheltuielile din octombrie anul trecut. firu: „în trei săptămâni vin banii”

Ultima oră

Comentariul meu