Membrii Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Sibiu au hotărât să mai amâne cu o săptămână, maxim două demararea licitaţiilor pentru noi curse low cost cu ajutoare de stat la recomandarea Consiliului Naţional al Concurenţei, şi să aştepte aprobarea oficială a Comisiei Europene (CE) pentru ajutorul de stat.

Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeşean Sibiu, Ioan Banciu (foto), care este membru C.A., decizia nu va întârzia cu mai mult de două săptămâni lansarea licitaţiilor.

„Documentaţia este pregătită şi pentru o săptămână sau două, maxim maximorum, nu avea sens să facem licitaţie cu clauză suspensivă. Noi am pregătit documentaţia de licitaţie pentru deschiderea de noi rute, era acolo şi o hotărâre de consiliu, cu o clauză suspensivă, dar am primit o adresă de la Consiliul Naţional al Concurenţei prin care ne înştiinţează că documentaţia noastră a fost vizată de Comisia Europeană. O şi avem neoficial, trebuie să apară în câteva zile (decizia n.r) şi ne-au rugat, datorită faptului că timpul este foarte scurt până la primirea avizului Comisiei Europene să nu mergem pe clauza suspensivă şi să mergem pe ajutoare de stat normale aşa cum e în documentaţie”, a spus Ioan Banciu.

În cazul în care licitaţia va avea succes şi

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cj sibiu: licitaţiile pentru curse noi de pe aeroportul de la sibiu, amânate cu o săptămână, maxim două  cj sibiu: licitaţiile pentru curse noi de pe aeroportul de la sibiu, amânate cu o săptămână, maxim două

Ultima oră

Comentariul meu